Godt i gang med maling af sokler

Skal du i gang med et boligprojekt her i efteråret, så kan det godt være du lige skal tjekke op på om det er den rette tid på året at gå i gang med det. Måske trænger huset til en omgang maling på diverse steder, og når det gælder udendørs på boligen, så skal du altså lige tænke over både vind og vejr. Hvis du går med overvejelserne omkring at male soklerne i hjemmet, så skal du være opmærksom på følgende nogle forskellige ting. Læs med her.

 

Sokkelmaling

Når du skal i gang med at male sokler, så kan du med fordel anvende sokkelmaling. For eksempel kan du bruge sokkelmaling fra Flügger. Med hensyn til tidspunktet du vil male dine sokler på, så er det altså vigtigt at soklen er tør. I takt med, at vejret bliver koldere og koldere, skal du altså også vide, at du ikke bør male hvis du ved der kommer frost om natten. Hvis temperaturen kommer helt ned omkring de 5 grader, så skal du heller ikke male dine sokler. Hvis du vil vide mere omkring det rette tidspunkt, så følg linket så du er mere informeret.

 

Flügger Farver, har et par produkter som er enormt gode til formålet, hvilket du kan læse mere om på nettet. Inden, at man kaster sig ud i et malerprojekt, er det altid vigtigt at sætte sig grundigt ind i, hvilken slags maling man skal bruge til hvilket slags materiale. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge eller har brug for hjælp og vejledning så kan du tage kontakt til Flügger Farver, Horsens eller besøge butikken.

 

Flügger Farver, Horsens har mange forskellige produkter indenfor maling. Er der andre gør-det-selv projekter du skal i gang med derhjemme med maling, så kan du eventuelt tjekke deres store udvalg ud.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *