Min iPhone jeg fik repareret efter arbejde

Jeg er en mand, der elsker at spille fodbold for at koble af efter en lang arbejdsdag. Det er min måde at frigøre stress og energi på. Men i dag skete der noget virkelig uheldigt. Jeg smadrede min skærm på min telefon, og jeg følte mig virkelig frustreret. 

Efter arbejde var jeg virkelig ivrig efter at komme ud og spille fodbold. Jeg følte, at jeg havde brug for det for at lade op og få tankerne væk fra arbejdsrelaterede ting. Så jeg tog min telefon med for at lytte til musik under træningen. 

I løbet af spillet blev jeg revet med af intensiteten og konkurrencen. Jeg var så fokuseret på bolden og mine medspillere, at jeg ikke opdagede, hvor jeg havde placeret min telefon. Pludselig skete det. Jeg sparkede til bolden med stor kraft og ramte uheldigvis telefonen, der var blevet liggende på græsset. 

Jeg kunne høre den knasende lyd og vidste med det samme, at skærmen var smadret. Jeg følte mig ærgerlig og vred på mig selv. Hvordan kunne jeg være så tankeløs? 

Det var virkelig ærgerligt at få smadret sin iPhone, men man måtte bare få den fikset. Jeg vidste at jeg ikke ville kunne nå det i dag, så jeg valgte at prøve at lad vær med at tænke for meget på det resten af dagen. I stedet valgte jeg som det første i morgen efter arbejde, at få min iPhone fikset det. Jeg valgte så efter arbejde at tage ned til Fixphone.dk. De skulle være virkelig søde der, og virkelig gode til deres arbejde. Jeg tog derned, og snakkede med den ansatte. Han fortalte hvor hurtigt han kunne få min iPhone fikset, og at jeg allerede kunne få den tilbage samme dag. Det gjorde mig bare så glad. Jeg havde ikke regnet med så hurtig service. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *