Nye fliser er med til at sælge dit hus

Står du og skal sælge dit hus, så overvej, hvordan selve ankomsten til huset tager sig ud. Ikke kun facaden, døre og vinduer – men også alt det udenom. Rigtig mange boligkøbere kigger nemlig også på selve belægningen om huset. Er der højt græs, som man skal skræve over for ikke at få våde sko? Det trækker helt sikkert ned i købers bevidsthed. Er der fliser, som er skæve og plettede af alger, så trækker det også ned. Hvis du vil have et godt råd, så sørg for, at rammerne om dit hus også tager sig indbydende ud.

Fremhæv grundens mulighed med fliser
Der er gode muligheder for at skabe blikfang og fremhæve de mange muligheder, der er på din ejendom, når du anvender flisebelægningen klogt. For det første er det godt at lave en lille sti hen til hoveddøren med nogle flotte fliser, der ligger snorlige og jævnt. Det giver køberen et godt førstehåndsindtryk af huset. Du kan også få lavet en lille terrasse foran huset, hvor morgensolen rammer og morgenkaffen kan indtages. Du kan også vælge en større løsning og få en terrasse på sydsiden af huset, hvor der er plads til solstole og flydermøbler. Det handler om at skabe rammerne for nogle skønne scenarier, som rigtig mange huskøbere drømmer om.

Kan jeg selv lægge fliser?
Det kommer meget an på, hvor ferm du er med dine hænder. Det at lægge fliser og sten er ikke verdens nemmeste gør-det-selv opgave. Du kan ende med et dårligt resultat, som har taget dig ugevis at lægge. Vi vil til enhver tid anbefale at tale med en fagmand om opgaven. En anlægsgartner er uddannet til at se mulighederne i din have og indkørsel, og han vil kunne guide dig i forhold til valg af fliser, vedligehold m.m. Du kommer med andre ord rigtig langt for pengene med en uddannet fagmand. Find din lokale håndværker og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *