3 grunde tl at du bør møbelpolstre + priser på møbelpolstring

Polstring er processen med at beklæde møbler eller andre genstande med stof. Det kan bruges til at beskytte og tilføje komfort til møbler samt forbedre deres udseende. Der er mange grunde til, at du måske ønsker at ompolstre møbler. Her er tre af de mest almindelige:

3 grunde til, at du bør møbelpolstre

1. Hold liv i gamle betydningsfulde møbler

Du kan holde liv i gamle arvestykker eller møbler, der har betydning for dig ved at ombetrække dem. Det kan være en stol du fik af din gamle mormor eller en stol din elskede bedstemor altid sad i, når du begyndte hende. Noget stof bliver mørt, misfarvet og revnet med årene, og ved hjælp af møbelpolstring kan du ombetrække det, så det får nyt liv igen.

2. Hvis ud går meget op i genbrug og miljø, så er det ingen grund til at smide flere tusinder kroner efter nye møbler, når man kan ombetrække de gamle. Priser på møbelpolstring er ikke i den høje ende. Det koster ikke det samme som nye møbler, det koster under 1000kr i materialer og værktøj, hvis du skal gøre det selv, men hvis du sender dit møbel til en professionel møbelpolstre, så kan de klare det for ganske få penge.

3. Der er nogle mennesker, der bare elsker gamle møbler, de elsker historien bag, de elsker udtrykkende og materialevalg. Hvis du er en af dem, som elsker antikke, gamle møbler, så kan du nemt få dem til at matche i din bolig ved at ompolstre dem med nyt betræk og farve.

Så som du kan se, så er der flere fordele til at møbelpolstre. Det behøver ikke engang at være gamle møbler, det kan også være nyere møbler, hvor materialet er blevet ødelagt eller slidt på grund af kæledyr eller uheld. Så hvis du gerne vil stå inde for genbrug, så send dit møbel til den nærmeste møbelpolstre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *