Det skal man overveje, når man som boligforening går i gang med at bygge

Er du ansvarlig for en boligforening og skal denne i gang med et større byggeri? I så fald kan det være en rigtig god ide at læse med her. I denne artikel snakker vi mere om hvilke ting man bør overveje, hvis du skal bygge et større boligbyggeri i en boligforening. 

Skal du benytte en bygherrerådgivning? 

Byggeherrerådgivning kan være en god ting at benytte sig af, hvis man gerne vil sørge for at byggeriet fungerer på den helt rette måde. En byggeherrerådgiver sørger for, at ens ønsker er taget hensyn til under selve byggeprojektet. 

En bygherrerådgiver fungerer dermed som en form for advokat, der kan føre ens sag. Han eller hun kan holde øje med, at tingene bliver udformet korrekt. 

Det er trods alt en meget stor ting at gå i gang med et større boligbyggeri og det er derfor vigtigt at man har nogle mennesker på ens side, som kan varetage ens sag. Med en byggeherrerådgivning har du netop sådan en person. Han eller hun er ansvarlig for, at dine ønsker bliver taget hånd om. 

Hvad er lejerne interesserede i? 

Det er også en god ide at spørge sig selv, hvad lejerne gerne vil se i dette boligbyggeri. Som boligforening har man naturligvis sine helt egne forestillinger om, hvordan byggeriet skal foregå. Men hvad siger lejerne egentlig til dette? 

Du kan eventuelt vælge at lave nogle fokusgrupper eller lignende med dine nuværende lejere. De har med garanti en masse gode ideer, som du kan benytte. 

Og dine lejere vil også automatisk være mere tilfredse med dit færdige projekt, fordi de føler sig som lidt af en del af det. Det er ren respekt, at du inkluderer dem en lille Smule i selve byggeprojektet. Og det er som regel ikke så bøvlet igen at inkludere dem. 

Tænk i grønne områder 

Slutteligt er det en meget god ide at fokusere på grønne områder, hvis du gerne vil i gang med et større boligbyggeri. Det er ofte noget, som dine lejere også vil sætte meget pris på. 

Langt flere mennesker vil også være villige til at flytte ind i et boligbyggeri, hvis der er nogle grønne områder i nærheden. Det er virkelig noget, som rigtig mange mennesker sætter pris på. Det kan være nødvendigt for ens mentale helbred, at der er nogle grønne områder i nærheden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *