Dine indfrosne feriepenge kan bruges til luksus

I 2020 blev det muligt at få udbetalt tre uger af sine indfrosne feriepenge. I marts 2021 bliver det muligt at få de resterende to uger.

Det sker på baggrund af en beslutning fra folketinget. Idéen er, at feriepengene skal ud i danskernes hænder og videre ud i økonomien. Politikerne håber, at det øgede forbrug vil komme til at fungere som en saltvandsindsprøjtning.

Økonomien lider nemlig hårdt under coronakrisen – firmaer drejer nøglen om, og folk mister deres arbejde.

Til gengæld kan du stå i en situation, hvor du har dine feriepenge imellem hænderne – og de feriepenge kan bruges til luksus og afslapning.

Forkæl dig selv med et vildmarksbad og støt økonomien

I disse nedlukningstider, hvor vi alligevel skal blive hjemme, hvorfor så ikke gøre noget ud af det? F.eks. kan du bruge dine indfrosne feriepenge på et vildmarksbad.

Et vildmarksbad er kort og godt en spa, som det er muligt at bruge udenfor. Et vildmarksbad gør det altså muligt at nyde et varmt bad i haven, imens du ser på stjerner eller nyder et godt glas rødvin.

Det er maksimal afslapning i en stresset og forvirret tid. Man kunne argumentere for, at det netop er i sådanne tider, det er allervigtigst at slappe af. Ellers går vi under i coronastress og breaking news. Ved at købe et vildmarksbad for dine feriepenge, sørger du for, at dine penge både går til samfundet og dit egent velvære.

Smarte funktioner

Et vildmarksbad er lavet til at stå udenfor hele året rundt. De fleste vildmarksbade kan altså derfor ikke fryse til is.

Dette er muligt, fordi mange af dem har et automatisk opvarmningssystemet. Systemet påbegynder altså opvarmningen, hvis temperaturen når omkring frysepunktet.

Mere moderne varianter findes også – blandt andet programmerbare spa, så du i forvejen kan planlægge dine badeture. Det er også muligt at købe oppustelige vildmarksbade, hvis du ikke har lyst til at have en spa stående i din have.

Der er også mange forskellige slags vildmarksbade. Det er muligt at købe et mere traditionelt vildmarksbad – f.eks. af træ. De traditionelle vildmarksbade opvarmes af en tilknyttet ovn. Det er den ægte finske stil.

Desværre er de traditionelle vildmarksbade også noget sværere at vedholde. De fryser til om vinteren og har ingen programmerbare funktioner, som de moderne varianter har. Desuden skal den tilknyttede ovn og skorsten vedligeholdes og plejes for at opnå det bedste resultat. 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *