Få flere kvadratmeter med udnyttede udendørsarealer

Har du drømmehuset indvendigt, men mangler det en kærlig hånd udvendigt før at du kan se dig selv sidde og sippe til din morgenkaffe i haven til sommer, så er her nogle hurtige råd til hvor du med fordel kan tage fat på forskønnelsen.

Undgå den krævende have uden at gå på kompromis

Et hjem der fungerer og glæder helt optimalt skal ikke bare spille indendørs, men det er også vigtigt at der er den helt rigtige stemning udendørs. Hvis alt udenfor bare flyder og der ikke som sådan er noget der trækker i dig for at skulle tilbringe lidt tid der, på trods af noget godt vejr, så er det måske værd at se på hvordan du på en magisk måde kan udvide dit hjem med flere kvadratmeter, ved at have en have der spiller med f.eks. en træterrasse eller lignende.

Det første du skal gøre er, at du skal på hvad du normalt vil kunne se dig selv benytte en have til. Er du f.eks. typen der vil have så lidt besvær som muligt, så er det ret sikkert ikke en succes at anlægge en have med diverse bede og blomster, der hver især skal passet på sin måde.

Pak haveredskaberne langt væk når der er tale om minimalt vedligehold

I stedet for at anlægge bede, så er der noget du dog kan gøre uanset om du har tænkt dig minimalt vedligehold eller ej og det er en terrasse og gerne en træterrasse. Mange tænker at en træterrasse lige netop ikke hører under den vedligeholdelsesfrie del, men der er efterhånden udviklet så godt indenfor træbeskyttelse, at du ret sikkert kan finde noget der ikke kræver en pensel igen de næste 10 år.

Med terrasse skal du ikke slå græsset eller fjerne ukrudt mellem fliserne. Hvis du alligevel gerne vil have lidt blomster, kan nogle flotte blomsterkasser og kummer stadig skabe en stemning af rigtig have og helt uden at du skal i gang med de vilde haveredskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *