Find Dit Næste Plankebord Her!

Drømmer du om at finde det perfekte plankebord, hvor du og din familie kan tilbringe timevis af hyggestunder og gode middage med venner – eller vil du egentlig bare gerne have et flot skrivebord med masser af plads. Så læs med og få tips til, hvor du kan finde de flotteste plankeborde.

Du har sikkert set det ene smukke plankebord efter det andet i både magasiner og på Instagram – og måske har du selv overvejet at investere i et. Så har du muligheden nu. Der er nemlig masser af smukke og virkelig flotte plankebord på https://bedsteplankeborde.dk/plankeborde/

Her finder det et kæmpe udvalg af plankeborde lige fra:

  • Planke sofaborde
  • Planke skriveborde
  • Planke spisebord
  • Planke langbord

Der er altså uendelige muligheder for at finde lige præcis det plankebord, som du har ledt efter. Fordelen ved at plankebord er, at de kan holde resten af livet, hvis det er en ordentlig kvalitet. Og træet bliver bare smukkere med årene. Og så kan du vælge lige præcis den træsort, som du er særlig vild med. Plankebordene fremstilles i blandt andet fyrretræ, valnød, bøg, azobetræ, ahorn og egetræ. Men det er ikke kun selve træsorten du skal tage stilling til, når du bestiller et plankebord. Du skal også finde du af, hvilke slags ben bordet skal have. Der findes nemlig flere slags ben så som X-form, V-form, U-form eller en A-form. Sørg for at se de forskellige modeller og bestem dig derefter.

Et plankebord vil passe ind i de fleste hjem og være med til at give dit hjem et mere rustikt look. Du kan mikse plankebordet med fine stole i en helt anden stil for at skabe noget kontrast til vores ellers typiske skandinaviske stil. Sørg for at bestille et, hvor hele familien kan være samlet – også til højtider, jul og fødselsdage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *