Forkæl dig selv med et par smukke øreringe

Det er ikke bare dit hus og din bolig, der skal se smukt og lækkert ud, det skal du også selv. Og med et par rigtigt udvalgte øreringe kan du løfte og fremhæve dit look på sekunder. På guldsmykket.dk kan du se et bredt udvalg af øreringe til kvinder og mænd – og også søde ørestikker til børnene.

Øreringe fremhæver din personlige stil

Sko, tasker og smykker sætter prikken over i’et og pifter din garderobe op. Et klassisk sæt tøj kan blive endnu mere elegant med et par moderne øreringe med en eller flere små sten eller diamanter, eller det samme sæt tøj kan få mere kant med et par øreringe med et lidt råt look.

Det vigtigste er sådan set, at du kender din egen stil. Så lav en kop te eller kaffe og gå ind og tag et grundigt kig på dit klædeskab.

Hvilke typer bukser, jakker og bluser er der mest af?

Er der bestemte farver, der går igen?

Når du har svaret på disse spørgsmål, så har du et tydeligere billede af, hvordan din stil er – overordnet set. Og det er en stor fordel, når du skal ud at købe accessories i den dyrere ende, som øreringe i ædle metaller. Der gør du klogt i at vælge nogle, der kan passe ind i din stil. Du får nemlig brugt de nye moderne øreringe meget mere, hvis de passer til din garderobe, dine yndlingsfarver og din overordnede stil. 

Fremhæv dit ansigt med øreringe

Når du skal vælge nye øreringe eller ørestikker er der et par andre ting, der vil være gode at tage med i overvejelserne inden du køber. Først og fremmest er din hudtone vigtig for, hvilke metaller du bør gå efter. 

Har du en kold hudtone vil øreringe eller ørestikker i lyse metaller som sølv, platin eller hvidguld klæde dig bedst.

Har du en varm hudtone vil guld eller rosenguld bedst fremhæve din teint. 

Moderne øreringe har ofte farvede sten, og det samme gør sig gældende, når du skal vælge hvilken farve sten, der skal være i dine øreringe eller ørestikker. Hvide diamanter går til alle, men ellers er det en god idé også at være farvebevidst her.

Er din hudtone kold, da skal du gå efter lyse farver på stenene. Det får dit ansigt til at se lysere og mere strålende ud. Gode valg i ædelstene vil her være sådan noget som: perler, blå safir, ametyst og akvamarin.

Har du en varm hudtone vil sten i gul, rød eller turkis fremhæve din hud, og gode valg i ædelsten kunne her være: Gul diamant, alexandrit og mandarin granat

Er du så heldig at have en neutral hudtone, da vil du kunne bære alle typer metaller og ædelsten.

Er du stadig i tvivl om, hvilke farve sten du skal vælge i dine nye øreringe, så kig på din øjenfarve og vælg en sten, der matcher den. Sten i farver, der matcher dine øjne, vil altid fremhæve dine øjne og gøre dem endnu smukkere.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *