Gør det selv – Indret dit hjem til perfektion

Man behøver ikke nødvendigvis hyre en dyr indretningsarkitekt, for at indrette sit hjem til perfektion. Med nogle få, enkle tips, kan du få personligt præg på dit hjem og samtidig holde dig indenfor det der er trendy lige nu. Her kan du læse mere om, hvordan du enkelt kan indrette dit hjem til perfektion.

Tænk i farver og teksturer

Vi har i mange år levet i minimalismens nådeløse greb, men sådan behøver det ikke at være mere. Der  er en ny tendens, der man bruger farver og teksturer på en helt anden måde, og i høj grad er på vej vøk fra minimalismen. Der er ingen grund til at bo  et sterilt, hvidt hjem, hvis det ikke er ens stil. Nu må man meget gerne lege med farver og teksturer. Det kan man for eksempel nemt selv gøre, ved at male en væg eller to i en farve som giver ro og varme. Man kan også med fordel male flere værelser i forskellige farver, for på den måde at sætte stemningen i de forskellige rum.

Det at opholde sig i dit hjem skal vække positive følelser, og dette er noget som du skal tænke ind i din indretning. Teksturerede materialer som velour, kan give en varm og god stemning, mens florlette gardiner, kan give en luftig og lys stemning.

Find din personlige indretningsstil

Det handler faktisk utroligt meget om, at finde sin helt egne personlige stil. Dit hjem skal helst sige noget om hvem du er som person og hvad du kan lide, og derfor kan du gerne blande ind flere referencer, for at gøre dette tydeligt, både for dig og for folk der kommer på besøg. Man kan læse utroligt meget om hvem der bor i et hjem, ud fra hvordan det ser ud. Små ting, souvenirer og ting man har fået samlet gennem livet, kan give et indtryk af hvem man er og også skabe en følelse af tilhørighed.

Det er noget helt andet end at bare købe ting fra samme butik fordi det er trendy, i stedet kan du balnde ind en eller to trendy elementer, i dit hjem. Man kan også gerne hænge ting op på væggen, for at vise hvem man er.

Det hele behøver heller ikke at være dyrt for at være flot. Man kan få spisebordsstole på tilbud og købe flotte, gamle møbler med personligt præg i antikvitetsbutikker og på loppemarked. På den måde, kan du få ting som ingen andre har.

Det er nemt at indrette til perfektion. Det du skal gøre, er at tage udgangspunktet i dig selv og hvad du kan lide, i stedet for at prøve at indrette dig efter, hvad der er er in og trendy lige nu. Når du tager udgangspunkt i dig selv, har du også en indretning som varer længere, og der du hele tiden kan tilføje flere personlige elementer. Dit hjem skal sige noget om hvem du er, og det er nemt med farver og teksturer, brugte møbler og møbler på tilbud og personlige billeder på væggene. Det behøver slet ikke at være svært.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *