Isoler med isoleringsplader og hold på varmen

I dette blogindlæg vil vi give dig en trin for trin guide til at isolere dit hus. Det er vigtigt, at du isolerer din bolig godt, hvis du vil have den til at holde på varmen og samtidig spare penge på varmeregningen. Vi gennemgår de forskellige metoder, som du kan anvende.

Isolering i vægge og lofter

Brug isoleringsmaterialer i vægge og lofter: De fleste nye huse er bygget med isolerede vægge og lofter, men hvis du bor i et ældre hus, kan du måske selv overveje at isolere det. De mest almindelige typer isolering, der anvendes til dette formål, er glasfiber, cellulose og skumplader.

Installer vinduer med dobbelt eller tredobbelt glas: Dobbelt- eller tredobbeltglas er en god måde at hjælpe med at holde varmen i dit hjem, når temperaturen falder udenfor. Dette vil spare dig penge på varmeregningen samt gøre dit hjem mere behageligt hele året rundt.

Tilføj tætningslister omkring døre og vinduer: Vejrlister kan forhindre træk i at trænge ind i dit hjem ved at skabe en tæt forsegling mod luftlækager, der kan lukker kold luft ind.

Isolering af gulve

Tæpper er en god måde at holde gulvene varme på ved at holde på varmen og forhindre kold luft i at trænge ind gennem sprækker i gulvbrædderne. Installer isolering under gulvbrædderne: Hvis du har en ufærdig kælder, kan du installere isolering under den for at forhindre, at varmen slipper ud i jorden nedenunder. Isoleringsmaterialer som glasfiber, skumplader eller cellulose fungerer alle godt til dette formål. Brug trækspærrer på døre: trækspærrer er en enkel, men effektiv måde at forhindre kold luft i at trænge ind i dit hjem gennem huller omkring døre.

Isoleringsplader

Der findes forskellige typer isoleringsplader, som du kan bruge på vægge, gulve og lofter for at holde dit hjem varmt. Disse plader er fremstillet af en række forskellige materialer som polystyren, polyurethan eller ekspanderet skum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *