Kender du til Skjorteholdere 

Kender du til Skjorteholdere 

Er du irriteret af at din trøje flyver op af bukserne ved de fleste stræk eller løft i armene og derved får en til at se usoigneret ud? BalderClothes ved hvor afgørende det er for en at se smart ud og sørge for at ens outfit blot virker. Derfor har BalderClothes valgt at tilføje skjorteholderen til BalderClothes produktkatalog, så du ej længere behøver bekymre dig med at ens skjorte ryger op af bukserne.  

Hvad kan en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et intelligent bette stilrent værktøj for dig, som ønsker at t-shirten skal forblive nede i bukserne. Vi tilbyder 2 modeller af skjorteholdere. Den ene er vores standard udgave, hvor man blot monterer den ene del i strømpen ind under buksen og op ved skjorten og sikrer dig herved at den ej er en i vejen mens du bevæger dig og sikrer at blusen er strammet helt op. Den anden type er balderClothes v2 model, der har 2 ringe, som kan monteres rundt om ens lår og hæfter med klampere i t-shirten 3 steder i hver side og herved holder skjorten i bukserne.  

Begge typer har samme funktion, men nogen foretrækker den ene frem for den anden, da nogen mener det er mere behageligt at den er oppe om benet og andre ønsker ikke noget om låret.  

Mange muligheder 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget højde for at ikke to individer har samme tykkelse af lår, hvorfor vores v2 model kan justeres i afstand og bredde omkring låret, så man ej behøver tænke over at bytte den ud, hvis man for eksempel starter at træne eller taber dig. Skjorteholderen kan herved nemt bruges til kvinder.    

Mest benyttet til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn først designet til at holde skjorter nede i bukserne, men man kan nemt benytte den til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man helst vil have dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen behøver ikke kun benyttes til et socialt event som barnedåb, man kan nemt anvende skjorteholderen på studiet, hvis man vil have at fremstå professionel ud over for bossen, men kan ligeledes let anvendes derhjemme, hvis du nyder at man ser stilet ud hele tiden. Skjorteholderen kan hjælpe dig til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så du er 100 % på at se sej ud.  

I Byen 

Skjorteholderen er ideel til en, som skal til fest og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden måske ikke lige er så opsevant senere på dagen omkring dit outfit, som du var før på dagen. Her undgår man for at skulle overveje at skjorten flyver op af bukserne, når du danser ude på dansegulvet. 

Er du mode bevidst og ved lige nøjagtigt hvornår at ens outfit har behøver for at din blusen er nede i bukserne, så ved man, at man ønsker at ens påklædning ligeledes ser ud som du forstiller dig det. Derfor er skjorteholderen den ideelle løsning til dig. Da du ikke bemærker den på og får dig til ikke at skulle skænke din bluse en tanke.  

  

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *