Lån penge til dit næste projekt i boligen

Uanset om du skal renovere, bygge, ommøblere eller andet, så kan du typisk låne til projektet. Bankerne står ofte i kø til at udstede lån. De tjener selvfølgelig og godt på renter og gebyrer mm. Men det betyder ikke, at de alle er lige dyre at tage lån hos. Derfor kan det godt betale sig at sammenligne lånetilbud fra forskellige banker, inden du vælger hvor du skal tegne lånet.

Inden du låner bør du kende dit budget

Har du fået lagt et budget, og ved hvor mange penge du skal låne, kan du efterfølgende begynde at søge efter det bedste lånetilbud. Du bør inden da kende dit mulige udbetalingsbeløb, dit ønskede lånebeløb og hvor længe du skal låne pengene.  

Sådan får du flere tilbud

Du bør altid undersøge priser på materialer såsom klinker og fliser, kumme, håndvask, sofaer, maling osv., eller andet du skal bruge til dit boligprojekt. Har du fx brug for håndværkerhjælp, så få nogle tilbud fra forskellige håndværkere, som du kan sammenligne. Det er også en rigtig god ide at få flere lånetilbud fra forskellige pengeinstitutter. Der findes sider som fx www.letfinans.dk, hvor du udfylder dine informationer og ønsker til lånet, og så du gratis og uforpligtende tilsendt tilbud fra flere banker og kan vælge det, som du synes er det bedste.

Det bliver ofte dyrere end forventet

Rigtig mange som har fået gennemført større projekter i hjemmet har erfaret, at det ofte bliver dyrere end forventet. Det skyldes oftest at der er en masse uforudsete omkostninger. Du kan forberede dig så godt du vil, men ofte ikke spå om alt. Derfor kan det anbefales, at du får medregnet 10-20 % ekstra til netop uforudsete omkostninger, som kan dukke op under selve realiseringen af dit projekt. Det er altid en god ide at være ekstra grundig fra start.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *