Mangler du en gave til kæresten?

Bruger du mere og mere tid på at bygge og indrette værelse? Bliver det nogle længere dage på jobbet eller til træning? Og har du faktisk ikke noget problem med det, det er måske endda meget rart.

Så kan det være, der er en derhjemme, der går og savner dig – medmindre det er derfor, du bliver væk.

Lad os antage, at det ikke er derfor. Så kunne du overveje at give din kæreste noget underholdning til, når du er ude. Det kunne give dig lidt mere tid og ro til at færdige dine projekter.

Arbejdet kan komme til at fylde meget

Vi kender alle sammen til, at arbejdet begynder at fylde mere og mere. Det hele skal løbe rundt derhjemme. Der er regninger, mad, idræt, ferier og alt mulig andet, der skal betales.

Så kræver det en masse arbejde. Og når man først er der, er det faktisk meget rart. Du ved, hvad du skal give dig til. Der er ikke nogen, der hiver og flår i dag. Du kan arbejde i dit eget tempo måske endda med noget lækkert musik i ørerne.

Det kan også være træningen, der giver dig hovedpine derhjemme.

Men måske bunder hovedpinen bare i, at der er en, der savner noget action i soveværelset.

En substitut kan være behjælpelig

Action kan I have sammen, men du kan også finde en dildo eller flere dildoer til hende. Dildoer kan i den grad give dig mere fritid.

Så længe du får hentet børn, slået græs, lavet mad, det du nu skal, så er der rigelig med tid. I mange tilfælde er det sex, det drejer sig om. Prøv med dildoer. I kan gå hen og blive rigtig glade for begge to.

I kan måske endda få en mere afslappet hverdag med mere overskud til hinanden og børnene, hvis spændinger lige slippes lidt med hjælp fra dildoer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *