Materialehejs gør dine arbejdsopgaver lettere

Uanset størrelsen af projektet, så er det altid rart at have det rette udstyr. Om det er en boremaskine, et stillads eller maskiner til at løfte dine materialer op på taget. Mange materialer kan man let selv tage op ad stigen, trappen eller i en personlift, men hvis du står med et projekt, hvor der skal løftes flere tons mursten 20 meter op i luften, så kræver det specialudstyr. Specialudstyr som materialehejs – det er hejseudstyr som kan løfte op til 3 tons byggematerialer op i din ønskede højde. Udstyret er ofte brugt i store byggekonstruktioner, hvor det er nødvendigt at få materialer flyttet hurtigt og effektivt. Dog kan det også være en god idé at bruge materialehejs, hvis du skal renovere din tagkonstruktion.

 

Hvad er materialehejs

Materialehejs er lidt ligesom alle andre typer hejs, men specialiseret i løft af materialer. Der findes også personhejs, wirehejs og stigehejs – men når man snakker om materialehejs, så er det ofte hejseudstyr, som kan holde til en langt tungere last og som overholder en masse sikkerhedsforanstaltninger. Der findes person- og materialehejseudstyr, men de kan ofte ikke løfte lige så mange tons materiale – da der skal være plads til personer og derved også sikring af disse personers sikkerhed.

 

Hvis du skal flytte tagplader, mursten, metalstolper, så er materialehejs din udvej til en simpel og effektiv løsning. Så gør dit liv lettere og undersøg dine muligheder.

 

Serviceaftaler

En serviceaftale er en perfekt løsning til dig, hvor en deadline kan koste dyrt. En serviceaftale hjælper dig med at sove trygt om natten – da det udstyr du får, ofte er serviceret før og derved med garanti virker når du skal starte dag 1. Ligeledes vil en serviceaftale kunne hjælpe dig med at få hjælp, hvis maskinerne stopper med at virke. Det er helt op til leverandøren og serviceaftalen om hvor hurtig responstid de har på problemstillinger. Det kan dog være en god idé at forventningsafstemme med leverandøren før projektets start.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *