Sådan får du et hjem dine veninder er misundelige på

Sådan får du et hjem dine veninder er misundelige på

 

Vi ved det jo alle sammen godt. Man vil gerne have et hjem, som ens veninder enten er misundelige på, eller bare synes er vildt flot. Men hvordan får man dette i praksis? Det vil vi komme ind på i dette indlæg, så du kan få det flotteste hjem i flokken.

 

Skab en rød tråd i hjemmet

En af de vigtigste ting, hvis man gerne vil have et flot hjem, det er, at man skaber en rød tråd. Det kan man gøre på flere forskellige måder. Det kan eksempelvis være ved at bruge møbler af samme type materiale i flere rum, så det hænger sammen. Det kan også være ved at bruge farver, som forbinder de forskellige rum helt underbevidst.

 

Vi anbefaler, at man får de store møbler til at hænge sammen på den ene eller anden måde. Det kan eksempelvis være ved, at man har en grå sofa, og også har en grå seng.

 

Lav dit hjem som du ønsker det

Når man skal indrette sit hjem, så er det stort set kun fantasien der sætter grænser. Derfor anbefaler vi, at man indretter sit hjem præcis som man ønsker det. Hvis man gør dette, så får man typisk et bedre resultat, end hvis man lytter til alle sine veninder, eller på anden måde ikke tilføjer sit eget ’touch’.

 

Vi vil dog lige tilføje, at man selvfølgelig gerne må hente inspiration udefra, så man kan sammensætte indretningen på en måde, som hænger fantastisk sammen. Man kan nemlig finde utrolig meget inspiration rundt omkring, det kan både være på internettet, men også ved at tage rundt i møbelforretningerne.

 

Pyntegenstande gør meget

Selvom pyntegenstande ikke altid er det der fylder mest i et rum, så gør de utrolig meget for et udtryk i et rum. Derfor anbefaler vi, at man køber nogle flotte pyntegenstande, som kan binde de forskellige rum sammen. Ved at binde rummene sammen med både møbler og pyntegenstande, så får man den røde tråd, som mange mangler, når de skal indrette deres hjem.

 

Pyntegenstande kan være alt fra vaser til træfigurer af den ene eller anden slags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *