Spændende udvalg af verdenskort

Er du interesseret i verdenskort til din bolig finder du et stort udvalg af verdenskort her: https://boboonline.dk/shop/909-verdenskort-/. Der er store og små verdenskort i farverige og skulpturelle designs og kort med forskellige effekter. Alle er de interessante og pynter på hver deres måde.

Hvorfor have et verdenskort hængende i hjemmet?

Et verdenskort kan sammenlignes lidt med en form for tapet. Det både pynter som en dekoration, men det virker også inspirerende for de rejselystne. Du kan studere dit rejsekort og lade dig begejstre over den mangfoldighed af lande, som verden består af.

Når kortet hænger på væggen, giver det dig et overblik over størrelsen på de forskellige lande. Man kan godt blive overrasket over et lands størrelse. Måske troede man, at det var meget mindre end det egentligt er, når man ser det tegnet op på kortet.

Hvis du har sat knappenåle i de lande, som du har besøgt, kan du tænke på alle de spændende og interessante oplevelser, disse rejser har givet dig.

Det kan være, du godt kan lide at kigge på kortet og lade tankerne florere, for at finde ud af, hvilket land du skal besøge på din næste eventyrrejse. Det sætter gang i fantasien og rejselysten, og hvis du er en erfaren ”globetrotter”, vil det måske ikke tage dig så lang tid at planlægge næste rejse. Ja, måske har du ovenikøbet næsten allerede pakket din kuffert eller rygsæk.

Men verdenskortet behøver ikke kun at betyde, at man skal rejse ud. Rent visuelt er der mange kort, der både er smukke og elegant designede. Farverne kan være stærke og kraftige på nogle af kortene. De sender signaler, der siger ”Se mig”, på væggen. Men du finder også verdenskort i blide og dæmpede nuancer, der skaber ro og stilfuldhed i rummet.

Hvilken type verdenskort skal jeg vælge?

Som beskrevet ovenfor, har Boboonline et væld af skønne verdenskort i alverdens design. Når udvalget er så stort, er der god mulighed for, at du måske også kan finde et kort, der falder i din smag.

Såfremt du er vild med den skandinaviske og nordiske boligindretning, kan du tage et kig på kort i naturfarver. De changerer i brunlige toner med et snert af orange, creme, gul og pudder. Du kan bl.a. få dem med baggrunde, der ligner træplanker. Nogle af kortene er lavet på kork, så du kan sætte knappenåle i dem og andre er printet på lærred.

Til dig, der kan lide en industriel indretning, bydes der på verdenskort med gylden messing finish, og kort, der ligner kridt, der er tegnet på en tavle. Du finder også kort designet som rustet stål, der er trykt på lærred, og seje lærredskort, der ser ud som om, de er lavet i metal.

Til det farverige interiør, kan der også komme knald på farverne på verdenskortet. Måske er det et multifarvet kort i stærke farver, der vækker din begejstring, eller et kort, der er holdt inden for nogle farvenuancer i lilla, blå, grøn og lyserød.

I den rustikke designede lejlighed, vil et Historisk verdenskort med latinsk tekst være fantastisk at hænge på væggen. Eller et kort, der ser ud som om, det er lavet på gammelt krøllet papir. Et gammel verdenskort i farverne rav og guld, er helt bestemt også noget, vi kan anbefale.

Størrelser og designs

Mange af de verdenskort, du finder hos Boboonline er rektangulære. Det er en form, der er nem at få til at passe ind i de fleste rum, når væggene skal pyntes.

Men hvis du godt kan lide en anderledes boligstil, kan du kigge på de 3-delte og 5-delte verdenskort. Nogle af dem er også designet med forskelle i højderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *