Spring malerprojektet over og gør dette i stedet

Et malerprojekt kan hurtigt gribe om sig, og når først man er gået igang, er der ikke rigtigt nogen vej tilbage. Ved første penselstrøg har du markeret, at der skal en ny farve på væggen, og så er det bare med at fuldføre. Det er ikke rigtigt muligt at lappe penselstrøget til igen. Du kan også blot vælge at springe malerprojektet over, og i stedet gøre brug af en alternativ mulighed. Nysgerrig? Så læs mere herunder.

Du sparer en masse tid

At male tager tid, og det tager altid længere tid, end man først antager. Man skal huske, at det typisk skal have flere lag, og imellem skal det tørre, før man kan male igen. Der er altså mindst lige så meget ventetid, som der er tid, hvor du maler. Det kommer naturligvis også an på størrelsen på dine rum. Men du bør i stedet overveje fototapeter. Det er en smart og praktisk løsning, der tager væsentligt kortere tid, men som skaber de flotteste resultater. Der er mange forskellige at vælge mellem, så du har mulighed for at vælge de tapeter, der passer helt perfekt til lige netop din stil.

Fototapeter efter din stil 

hjemmesiden her kan du klikke ind og se det store og spændende udvalg af forskellige fototapeter. Her er tapeter, der egner sig perfekt til både børneværelset og alle andre rum. Det smarte er, at du kan få tapeter med barnets yndlingsfigurer eller storslåede landskaber, så barnet har mulighed for at drømme sig væk på eventyr. Du kan også få fototapeter med print af forskellige slags mursten, hvilket kan se enormt godt ud på en enkelt væg – fx den væg jeres sofa står ved i stuen. Så skaber I illusionen af en stenvæg ved blot at anvende fototapet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *