Strøm til dagen 

Strøm til dagen 

Vi har powerbanks i adskillige forskellige modeller om det skal være en selvopladende powerbank med solceller, om powerbanken skal have en vild batterikapacitet, om den skal kunne oplade adskillige enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  

Powerbanks findes i talrige forskellige afstøbninger om du vil have en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du ønsker en stor powerbank med et større batteri, som man ikke behøver lade op så tit. Er du på farten og bruger din telefon eller iPad, når du er på job og dræner din enhed for strøm. Så kan det være det bedste at tilkøbe sig en powerbank, som kan lade din mobil og smartwatch op på samme tid og lynhurtigt evt. med quick charge. Vores powerbanks kommer med en indikator, så du kan se om din powerbank har intet eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade den op. 

Elsker du at gå lange ture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være det bedste for dig at tage en powerbank med som kan give alle dine enheder strøm, mens du er på farten. Her har vi også powerbanks med solceller, så du kan nyde det dejlige vejr og samtidig lade din enhed op mens du får en pause fra hverdagen. Nyerere mobiler skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden flere forventninger til hvad mobilen skal kunne. Alle disse egenskaber er med til at stjæle batteritid og det er smart i mange tilfælde at have en powerbank, så man undgår for at skulle lede efter en stikkontakt hver gang man skal lade ens mobil op.  

Spiller du på din telefon har du sikkert oplevet at det tager på din telefons strøm og det er irriterende at skulle afbryde dit spil fordi man er ved at have lidt strøm. Størstedelen powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er smart at få en powerbank, der er samarbejdsvenlig med netop din enhed i stedet for at man skal lede en mellemløsning. Undgå afbrydelserMed en powerbank undgår at du løber tør for strøm mens du er på farten og ikke har tilgang til en stikkontakt.  

Nye højder for powerbanks! 

Der er igennem tiden sket meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opdage en enorm batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så du kan opleve adskillige opladninger gennem powerbanken inden den har brug for en opladning på ny. Du kan derfor også opleve at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu ultra små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. nogen kommer med solceller, så du faktisk aldrig har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogle er med trådløs opladning, så du slipper for at skulle have ledninger med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med 3-4 udtag, så du kan lade mange enheder på samme tid. Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også skælne mellem de forskellige enheder, så du kan lade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle vurdere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm. Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan holde til, men nu kan powerbanks fortælle, hvornår din enhed er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.   

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *