3 tips til at leje facadestillads online

Et facadestillads er ofte en nødvendighed i forbindelse med renoveringsopgaver på erhvervsbygninger, boligejendomme og andre større bygninger. Facadestilladser gør det nemlig væsentligt nemmere for arbejderne at udføre deres arbejde omhyggeligt, sikkert og effektivt.

Leje af facadestilladser er en populær løsning hos mange virksomheder. Uanset om deres opgaver går ud på at renovere, rengøre eller inspicere, er et facadestillads til stor hjælp for både arbejderne, virksomheden der udfører opgaven samt beboere i ejendommene.

Udlejning kan ofte være en økonomisk fordelagtig løsning. Ønsker man som virksomhed at leje et facadestillads er der flere ting, som kan hjælpe i forbindelse med research og booking af et facadestillads online.

Sådan lander du en god lejeaftale

Tip #1 – Vælg en professionel leverandør

Det er helt sikkert vigtigt at vælge en pålidelig leverandør, når du vil leje et facadestillads online. Sørg for at undersøge firmaet online og læs evt. anmeldelser fra tidligere kunder, hvis det er muligt. Det kan også være en god idé at kontakte leverandøren og stille spørgsmål om deres produkt, service og priser. Og evt. også indhente et uforpligtende tilbud på stillads-udlejning, så man får overblik over omkostningerne.

Tip #2 – Vælg den rigtige størrelse og sammensætning

Når du lejer et facadestillads, er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse og sammensætning. Sørg derfor for at måle nøjagtigt, hvor meget stillads der skal bruges, og vælg derefter et stillads, der passer til disse dimensioner.

Det giver desuden god mening at indhente et tilbud, hvorefter leverandøren kan tilbyde et facadestillads, der passer 100 % til opgaven – for der kan sandsynligvis være flere mulige løsninger og sammensætninger. Det er også vigtigt at vælge et stillads med tilstrækkelig kapacitet til at bære vægten af det udstyr og de personer, der skal arbejde på stilladset.

Tip #3 – Indhent et gratis tilbud

Når man ønsker at leje et facadestillads online, er det en god idé først at få et uforpligtende tilbud. For det vil langt de fleste firmaer gerne give på forhånd, så man kan få en idé om omkostningerne til leje.

På flere hjemmesider er det nemt og enkelt at få et gratis tilbud på udlejning af et stillads. Det er blot at søge i Google, f.eks. på ’lej stillads’, hvorefter der dukker flere mulige stilladsfirmaer op. Så er det blot at få et par tilbud, så man kan sammenligne priser og betingelser på leje af et facadestillads. Det er faktisk ret nemt at klare online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *