Benyt lejligheden til at sætte din bolig i stand

Der kan være mange grunde til at sætte din bolig i stand, det kan være du har udsat istandsættelsen fordi du ikke havde tid eller penge til at gøre det, det kan være du ville vente og tage det hele i et hug, eller det kan være du skal i gang med at sælge dit hus, og gerne vil have det bliver solgt hurtigere og til en bedre pris end ellers?

Det er ikke unormalt at der på et hvilket som helst tidspunkt er mindst 30.000 boliger til salg i Danmark, de udskiftes jævnligt fordi der løbende sælges, og det betyder at en potentiel køber har rigtig meget at vælge mellem, og dermed ikke har noget problem med at gå fra et hus hvis de ikke finder det interessant.

Og det betyder at hvis du skal sælge et hus er det vigtigt at få det sat i stand, så det bliver så attraktivt som muligt.

Skal du låne for at kunne gennemføre dine boligdrømme?

Det kan godt være du finder ud af at det er dyrt at sætte din bolig i stand, måske fordi der skal laves meget, måske fordi du gerne vil have lavet det lækkert, men så er det godt at vi lever i en tid hvor det er billigt at låne.

Hvis nu du får brug for et lån, så husk at du får fradrag for de renter du betaler, så du kan beregn skattefradrag boliglån før du går i gang, så du ved hvor stor nettoudgiften på lånet bliver.

Men du skal så også huske at se efter om det kan betale sig for dig at gøre det hvis du skal sælge, for det afhænger også meget af kvadratmeterpriserne hvor du bor, for materialerne og arbejdsløn koster stort set det samme, men den pris du kan opnå på din bolig, svinger meget afhængigt af beliggenheden.

Der er naturligvis den mulighed at du allerede bor i det perfekte hjem

Hvis det forholder sig sådan, så kan du naturligvis ikke få meget ud af at sætte ret meget i stand, og hvad skal du så bruge tiden på, specielt hvis du render rundt derhjemme og ikke aner hvad du skal lave?

Der ligger hemmeligheden i at holde dig beskæftiget med underholdning, og det er ikke noget der behøver koste noget eller være kompliceret, det skal bare fylde tiden ud.

Og hvis du samtidig kan vinde noget undervejs, så er det jo endnu bedre, og du kan faktisk vind en gratis Ipad her, for ikke at tale om alle de andre præmier du kan hente hvis du fordyber dig yderligere i siden, så det er bare om at komme i gang med at hente de gevinster der venter på dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *