Byg din egen garage til din nye Tesla

Savner du et gør-det-selv projekt, og har du lige netop købt dig en ny Tesla, bør du ikke snyde den for at have sin helt egen garage.

Og du kan faktisk nemt selv komme i gang med at bygge en garage, hvis du vel at mærke ikke render rundt med 10 tommelfingre. Så kan det godt blive lidt op af bakke at komme i mål med det projekt.

Hvad koster en Tesla?

Men hvad koster en Tesla egentlig? Og hvor kan jeg finde en Tesla ladestation? Disse ting kan være godt at finde svar på, inden du kaster dig ud i at købe en Tesla. Har du endnu ikke bestilt din Tesla, er det klart, at du må starte her, inden du vælger at købe den.

Når du køber en Tesla, kan du også glæde dig til at kunne høre musik, når du kører på de danske landeveje. Med den rette streamingtjeneste kan du streame så meget musik du vil. Og i en Tesla kan du sagtens bare tilkoble din telefon via Bluetooth og komme i gang.

Hvordan skal min garage se ud?

Når du skal i gang med at bygge din egen garage, skal du jo også finde ud af, hvordan den skal se ud. Det er helt op til dig selv at bestemme, hvordan du vil designe din egen garage. Der er mange måder at bygge en garage på, og du bestemmer selv, om du vil lave den anderledes end så mange andre, eller om du bare vil have dig en klassisk garage.

Det gælder bare om at træffe en beslutning, så du kan komme i gang med at starte projektet hurtigst muligt. Mærk efter i maven hvad du føler for, og få så tegnet din garage som du gerne vil have den.

Sådan oplader du din Tesla

Når du har en Tesla, er det jo også vigtigt, at du kan få den opladt, så du rent faktisk kan køre rundt i den. Derfor kan det være en god idé at få dig en privat ladestation derhjemme, hvis du gerne vil gøre det så nemt som muligt. Den kan du få indbygget som en del af din garage.

På den måde kan din Tesla stå og lade op i din garage, mens du sover, og så er den klar til at køre videre morgenen efter. Ellers findes der også masser af ladestationer rundt omkring, som du kan betale for at bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *