Derfor er industrigulvet et sikkert valg

Når virksomheder skal have nyt gulv er der typisk mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Dette skal ikke bare ses i lyset af krav til gulvet i sig selv, men også i forhold til de budgetter, der skal balanceres med i virksomheden. Der er med andre ord ikke plads til at tage chancer, da det nye gulv skal virke og være til den helt rette pris. Men findes sådan et gulv overhovedet? Svaret er ja. Det kaldes et industrigulv.

Dette er fordelene ved et industrigulv

Når din virksomhed skal have et nyt gulv, er der især 3 gode grunde til, at valget bør falde på et moderne industrigulv. Disse 3 grunde følger herunder.

Råstyrken

Et industrigulv er bygget til at kunne klare mosten. Det er ofte et gulv, som lægges med en kraftig epoxybelægning på toppen – typisk oven på et hårdt cement- eller betongulv. Dermed er styrken meget høj, da selve fundamentet er bomstærkt, mens overfladen i epoxy også er et utrolig slidstærkt materiale. Dette ved mand, da det er brugt flittigt inden for netop industrien, men også udgør gulvet i f.eks. showrooms eller fitnesscentre, hvor tunge køretøjer eller vægtudstyr står på det – uden problemer.

Vedligeholdelsen

Et industrigulv er ikke bare stærkt, det er også let at passe! Vedligeholdelsen er gjort simpel, fordi gulvet er lagt i ét, hvormed der ikke opstår svagheder eller opstår f.eks. riller i gulvet. Sidstnævnte har store positive egenskaber i forhold til rengøring. Der vil nemlig ikke være riller, hvor snavs og skidt kan sætte sig. Af samme årsag er gulvet også velegnet til miljøer, der har høje krav til sterilitet.

Gulvtyperne kan typisk vakses med helt almindelige rengøringsmidler og ved brug af f.eks. en gulvvaskermaskine, som kan køre gulvet over og sikre det bliver rent.

Design

Tænk engang: et industrigulv er ikke bare stærkt og let at vedligeholde, det kan også fås i flot design! Fordi der er tale om en overflade, som bliver blandet, er det muligt at få særlige farver, mønstre eller nuancer. Ved særlige krav kan prisen naturligvis stige, men måske det var værd at få blandet gulvet, så det fremstår mere skridsikkert eller blødt (for de medarbejdere, der står og går på det)?

Der er mange muligheder. Læs mere om industrigulve her og husk at virksomhedens nye gulv sagtens kan være både praktisk, stærkt, rengøringsvenligt og fås til en konkurrencedygtig pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *