Lingeri er vejen til hans hjerte, ikke mad

Uanset hvad du har hørt, så er maven ikke vejen til mandens hjerte, det er hans lystcenter. 

Mænd er utrolig visuelle mennesker. Så de skal have tingene vist for at de forstår dem. Det kommer nok heller ikke virkelig bag på så mange kvinder. Det nytter ikke at fortælle ham det, du skal vise ham det. Skal han huske en dato, så skal den hænge på væggen, det er ikke nok at sige det til ham. Hvis ikke du holder ham lidt i ørene, så ender han med at sidder i garagen og hygge med sine alufælge, i stedet for at hygge med dig. Så vil du give hans værktøj og andre interesser noget konkurrence, så gør det visuelt. 

Nu er der så nogen der kvinder der siger “min mand går ikke så meget op i frækt lingeri“. Du kan dog være ret sikker på det ikke passer. Problemet er nok at du engang har ytret at det måske ikke helt så meget er dig at hoppe i den slags. Han vil nu ikke skabe dårlig stemning, så det er nemmere at lyve og sige “Jaaaaaa det behøves du ikke tage på, det siger mig ikke så meget”. Alene chancen for at du bliver fornærmet er nok til ikke at ytre han gerne vil se dig i det. 

Mænd elsker hvis du hopper i et par selvsiddende strømper og noget meget små lingeri. Og du kan være helt sikker på at du vil få en noget andet oplevelse i sengen, hvis du hopper i den slags. Det er lidt som at trykke på turboknappen. For nogle er det blonder, for andre nylon, nogle elsker læder eller lak. Mænd vil dog altid elske at se dig noget frækt. Det eneste du bare skal komme dig over er din egen selvkritik. For selvom du syntes du ligner en snøret rullepølse i noget af det, så syntes han du er pivfræk i det. Det du skal prøve er at hoppe ud i det. Jo mere du ser reaktionen, jo mere vokser selvtilliden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *