Oplev det smukke Sønderjylland

I år bliver for rigtig mange af os endnu et år med ferie i det danske, og det kommer for rigtig mange også til at betyde en skøn ferie i sommerhus. Har du endnu ikke taget en tur til det smukke Sønderjylland, rig på smuk natur og masser af dansk historie, så er det et oplagt valg til årets destination. Der er rift om pladserne i feriebyerne, men heldigvis masser af muligheder for sommerhusudlejning i Sønderjylland, selv hvis du er sent ude. Tag hele familien med på tur og nyd alt det, som Danmark har at byde på! 

Sommerhusudlejning i Sønderjylland

Der er flere muligheder, når I overvejer en ferie i Sønderjylland. Er der fyldt op på de populære feriecentre og campingpladser, så find privat sommerudlejning i Sønderjylland i stedet for. Her findes masser af store sommerhusområder og rigeligt med private, der ikke bruger deres sommerhuse hele året og i stedet lejer dem ud til andre, der vil nyde de smukke omgivelser og de mange oplevelser, som området byder på.

Sommerhusudlejning i Sønderjylland er også ofte en billigere løsning end feriecentrene, især for den store familie, der skal afsted sammen i længere tid. Feriecentrene er ofte centrum for mange spændende oplevelser og aktiviteter, men man kan sagtens besøge dem, selv om man bor i et privat sommerhus lidt længere væk.

Oplevelser i Sønderjylland

Interesserer i jer for natur og dyreliv er det oplagt at se vadehavet, som er kåret som UNESCO verdensarv. Dette spændende og helt unikke lille stykke af Danmark båder på helt anderledes naturoplevelser end i finder andre steder og i vadehavscentret kan i lære meget mere om de spændende naturfænomener, der finder sted lige under overfladen.

Er i interesserede i Danmarks historie, er der masser af spændende oplevelser i vente i Danmarks gamle og smukke vikingeby, Ribe. Besøg vikingecentret, hvor i kan lære alt om, hvordan livet var engang og selv prøve kræfter med at snitte træ og bage fladbrød, eller blive udfordret i de gamle vikingelege! Sæt også lige en ekstra dag af til at besøge slotsruinerne i Koldinghus, hvor i får en enestående mulighed for at lære om og se resterne af et gammelt, dansk forsvarsværk helt tæt på!

Er det oplevelserne der virkelig trækker, er der gode muligheder for lidt action i både HighPark Sønderjylland ved Aabenraa og i ACTURE PARK mellem Haderslev og Vojens. Her kan der prøves kræfter med alverden fysiske aktiviteter, og der er udfordringer for hele familien, uanset alder.

Mulighederne er uendelige, hvis du vælger at benytte dig af sommerhusudlejning i Sønderjylland.

Husk at slappe af

Det er helt oplagt at benytte dig af sommerhusudlejning i Sønderjylland, hvis man er til lidt af det hele og samtidig også vil have tid og plads til at hygge sammen med familien om aftenen. Tag et par gode familiespil med, en bog I kan læse sammen eller et par gode film som alle vil elske. Husk at holde en pausedag ind imellem, hvor i bare nyder hinandens selskab og får lov at hvile benene efter jeres vandring i vadehavet eller vilde eventyr i en af det store oplevelsesparker.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *