Indret med plads til dit kæledyr

Har du et kæledyr, er det noget, du skal tænke på i din indretning og dine byggeprojekter. Der skal være plads til dit kæledyr, og det må gerne være på en smart og pæn måde.

Det er meget forskelligt, hvad et kæledyr kræver. Nogle dyr har brug for mere plads end andre. Nogle dyr har man i bur eller lignende. Der er forskelligt udstyr til at aktivere forskellige dyr, og du har også brug for forskelligt udstyr til pasning og pleje.

Alle de ting, du skal bruge til dit kæledyr, kan du tænke ind i din indretning. Du kan indrette dig smart, så dit kæledyr og dets tilbehør bliver en del af hjemmet.

Fremhæv fiskene

Et flot byggeprojekt, du kan gå i gang med, er at sætte akvariet ind i en væg. Det vil fremhæve dine fisk. Det vil også gøre det muligt for dig at se på dem fra begge sider og i to rum.

Sørg for at sætte dig godt ind i, hvad der kan lade sig gøre. Du får måske brug for et andet akvarie. Du skal helst heller ikke vælge en bærende væg.

Det kan se rigtig flot ud med et akvarie i væggen. Med lidt flot lys på bliver dine fisk fremhævet, og vandet kan give et hyggeligt lys i rummene.

Sætter du dit akvarie ind i en væg, bliver fiskene virkelig til en del af huset. De har en helt speciel plads, og det ville være mærkeligt, hvis de ikke var der.

Lav en plads til hunden

Mange husstande har hund. Har du en hund, er den også et kæledyr, der skal gøre plads til i hjemmet. Der kan være stor forskel på hundes størrelse. Det er selvfølgelig nemmere at lave plads til en lille hund end til en stor.

Hunden har man gerne i hele huset. Den kan færdes frit rundt i alle eller de fleste rum. Det betyder ikke, at de rum alle skal indrettes på hundens præmisser. Men det kan være en god idé at have et sted, som er hundens.

En hund har ikke brug for sit helt eget værelse. De fleste hunde er dog rigtig glade for at have deres egen hundeseng. Her spiller størrelsesforskellene ind igen. Har du en lille hund, kan du finde en hundeseng i dens størrelse. Har du en stor hund, skal du bruge en hundeseng til stor hund. Placer den et sted, som så bliver hundens hjørne.

Indret sikkert for fuglen

Det kan også være, at du har en fugl eller to. Så er der nogle ting, du skal tænke på i din indretning. Du skal have et fuglebur, som er stort nok. Det er måske nødt til at blive tænkt med ind i indretningen, fordi det fylder lige så meget som en reol.

Du kan også tænke på, om du lukker din fugl ud på en flyvetur en gang imellem. Så skal den helst ikke flyve ud ad vinduerne. Du kan sørge for at holde dem lukkede, eller du kan være handy og fuglesikre dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *